Приморско Транспорт ООД

Лицензиран превоз в страната и чужбина

Услуги

Групови или персонализирани екскурзии

Търсите да наемете автобус или микробус? Ние предлагаме лицензиран превоз за вашето пътуване, независимо дали то е спортно събитие, бизнес пътуване, училищен превоз, превоз на възрастни хора или просто група приятели. Ние се гордеем с личното и приятелско обслужване. Нашите професионално обучени шофьори, ще се грижат за вашите нужди през цялото ви пътуване. Обадете ни се днес и ние ще ви помогнем да организирате вашият превоз. Не само можем да осигурим автобус или микробус, ние работим с лицензирани туристически оператори и сме напълно готови да организираме вашата незабравима екскурзия. Също така можем да включим храна и напитки по ваше желание.

Трансфер на пътници от летище

"Приморско Транспорт ООД" предлага тансфери от следните летища: летище Бургас, летище София, летище Пловдив и летище Варна, ние изврършваме трансфвери и от летища в Турция, Гърция, Украйна и мн други. За повече информация моля свържете се с нас: контакти    

Сватбен транспорт

Ние предлагаме транспорт за вашето сватбено тържество, от вашата церемония до вашата рецепция или за превоз на вашите гости, нашите автобуси и микробуси са идеални за транспортиране безпроблемно на вашия специален ден.

24-часова връзка: Контакти  

Предлагаме и услуга за спешни случай 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Винаги имаме контакт с всеки от нашите автобуси.

© Приморско Транспорт ООД·Начало·За нас·Контакти·Webdesign & Software Development